dimecres, 25 de setembre del 2013

PROJECTE RECERCA JOVE

Aquesta última setmana ens hem hagut de posar les piles! L'Ivan ens va informar que hi havia la possibilitat de presentar el treball a un concurs anomenat Projecte de Recerca Jove i no ens hi vam negar pas de participar-hi, o almenys intentar-ho. Per això hem estat traduint el treball en gran que vam presentar a San Viator i s més, la presentació  de power point i els experiments. Hem completat el formulari de la sol·licitud del treball i hi hem adjuntat el treball en si i els documents respectius per poder participar.

I una vegada més, esperem tenir sort, haurem d'esperar un temps per rebre respostes i... esperem que siguin positives! 

I ARA... A SEGUIR TREBALLANT!!

La feina continua, hem de preparar el guió de l'explicació que realitzarem a Bilbao, haurà de durar entre 5 i 10 minuts, per aquest motiu hem de fer un breu resum del treball i seleccionar les parts més importants i interessants. A més, també ens hem d'organitzar per saber què és el que haurem de portar per col·locar a l'stand en què estarem situades.
Finalment, però no menys destacat, haurem de saber expressar-nos en públic en castellà, i fer-ho de la manera més clara i entenedora possible perquè poguem obtenir millors resultats i major satisfacció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada